Lima


Algemeen  Bezienswaardigheden  Reizen  Transport  Weer  Hotels

Transport

 

Internationaal vliegveld

Lima heeft een internationaal vliegveld genaamd Jorge Chavez Airport. De meeste vluchten naar komen hier aan en vertrekken van dit vliegveld. Check altijd de prijzen voor een vliegticket naar Lima, deze kunnen per seizoen namelijk nogal variŽren.
Wanneer men niet op een bepaald tijdstip in Lima hoeft te zijn, kan men zich hier aan melden. Wanneer er vliegtickets beschikbaar zijn onder een bepaald budget, dan wordt dit bevestigd door middel van een email.
Vanaf Jorge Chavez Airport kan men onder meer naar , , en vliegen. Prijzen voor vliegtickets vanaf Lima naar deze landen zijn hier te vinden.

Binnenlandse vluchten

Vanaf het vliegveld Jorge Chavez Airport vertrekken ook de meeste binnenlandse vluchten. Zo zijn er de vluchten:
Er zijn ook andere binnenlandse vluchten. Bekijk hier deze binnenlandse vluchten

Bussen

Er rijden ook bussen vanuit Lima naar verschillende steden binnen . Hoewel een busrit langer duurt dan een binnenlandse vlucht, zijn busritten wel goedkoper. Daarnaast kunt kan men met een bus meer steden en plaatsen bereiken. Vanuit Lima zijn er onder meer bussen voor de busritten:

Auto huren

Het is mogelijk om een auto te huren in Lima. Het is verstandig om defensief te rijden. Met behulp van een gehuurde auto kan men op mooie plaatsen komen, waar verder geen toerist komt.